Livets kronglete vei

Livets kronglete vei

Den gule tiden

HverdagstingPosted by Åse Valsø Sat, March 28, 2015 00:40:05
April banker på døren og vi er kommet til den tiden på året der alt rundt oss skal være gult; påsken.

Jeg hadde bestemt meg for at jeg ikke skulle følge strømmen, men lage meg min egen påske med pastellfarger.
Etterhvert så sviktet formen, og jeg gav rett og slett opp prosjektet. Jeg får heller ordne meg min egen påske neste år.

Slik pyntet jeg skjenken. Jeg har kastet ut påskeeggene. Vel og merke; jeg har 4 stykk stående på hylla over tvn og på høyttalerne til tvn, men de er nye og i pastellfarger.
Jeg kastet mange av de gamle i dag, da de ikke er helt meg.

Jeg virkelig elsker disse lysestakene fra PartyLite. Det jeg liker aller best med de er at jeg kan pynte de opp slik jeg vil ha de. Pynten som jeg har lagt i de er funnet hos Nille og hos Søstrene Grene.

Forrige fredag bestilte jeg et nytt garn fra garnstudio.com Drops <3 you 5. Det ble 18 nøster tilsammen.

Jeg klarte ikke å vente med å teste det, så i kveld har det blitt strikket opp en klut. Den ble ikke så forferdelig lang, men jeg personlig synes at den ble passe. Den strekker seg under bruk, så vil nok tro at den etterhvert blir bra nok for de som vil ha klutene litt lengre.
Garnet var fryktelig hardt å strikke med, og jeg kjenner jeg er sliten i fingrene. Den ble fast og fin i formen. Den ser litt herjet ut nå fordi jeg prøvde å strekke den litt før jeg tok bildet.

Her hos oss blir det en rolig bypåske. Jeg håper det blir bedre vær etterhvert slik at man kan få vært litt ute og nytt av solen. Sol gir masse ny og god energi.

Til slutt vil jeg si
- God påske smiley  • Comments(0)//www.valso.net/#post102