Livets kronglete vei

Livets kronglete vei

Sliten

HverdagstingPosted by Åse Valsø Tue, June 07, 2011 11:16:29

Nok en dag nærmere avreise til Valsøyfjorden for å feire pinsa sammen med Anita med fam og mamma og pappa smiley Rågleder meg til det. Skal bruke tiden til å bare slappe av og kose meg med barna, samt å plukke skjell og sneglehus.

Siste natt har vært søvnløs og tøff. Har hatt skikkelig smerter. Hadde tenkt å ringe sykehuset i dag, men det er ingen vits i det, for i dag er det operasjonsdag på avdelinga jeg tilhører.... smiley

I morgen har jeg som mål å få meg en ny sykkeltur. Tror jeg skal fortsette å sykle til og fra Romolslia et par uker til før jeg legger ut på en lengre tur. Det var et slit å sykle til Romolslia, men skikkelig morsomt hjem igjen. Fikk en helvettes til fart ned bakkene. Problemet med meg er at jeg ikke blir redd når jeg sykler og vil ha mest mulig fart.

Dagen i dag skal gå med til ren avslapping frem til Asbjørn kommer hjem. Da blir det å være med å hjelpe til med å få plukket ut starteren og få rengjort den i håp om at det er bare rengjøring som må til for at bilen skal starte uten hjelp.

Ønsker dere alle en flott dag smiley

  • Comments(0)//www.valso.net/#post37