Livets kronglete vei

Livets kronglete vei

Surogati.

HverdagstingPosted by Åse Valsø Sat, January 12, 2013 22:54:36

Det var med stor irritasjon og forbannelse jeg fulgte med innslaget om surogati i dagens utgave av LørdagsMagasinet på TV2.

Politikere vil ha det til at de som søker hjelp via surugati for å stifte familie kjøper seg barn. Vel, det gjør de overhodet IKKE. De kjøper en tjeneste som er kontraktsfestet helt ned til det minste punkt.

Jeg og min mann er ufrivillig barnløse. Vi har søkt hjelp hos fertilitetsklinikken her i Trondheim. De kan ikke hjelpe oss, men anbefalte oss å søke hjelp i utlandet.

Det har vi ikke mulighet til, for vi har ikke 100.00,-+ stående på konto. Jeg har en medfødte sykdommer samt nyresvikt som gjør at jeg helst ikke skal bære frem barn...

Skal vi få barn, så må det skje ved eggdonasjon og surugati. Ingen av delene er tillatt her i Norge. Det er skammelig etter min mening.

I stedet for å straffe ufrivillig barnløse gjentatte ganger, så burde det med eggdonasjon og surugati innlemmes i det norske helsevesen. Nekter dere politiker å gjøre det, så får dere gå med på å betale ALLE utgifter UTENOM det beløpet som alle som får hjelp hos fertilitetsklinikker her i Norge betaler. Nå må det bli slutt på den straffen dere politikere gir oss 24/7 året rundt HELE livet.

For det første så kan vi ikke få barn selv, for det andre så får vi ikke hjelp her i Norge, for det tredje så må vi bli gjeldsslaver pga et gammeldags styresett og styresystem.

Det er litt forunderlig dette, for den rød/grønne regjeringen er veldig opptatt av likestilling. Skal dere prate om likestilling, så må det prates om likestilling INNEN ALT. IKKE bare i lederstillinger!

Og med det samme jeg forhåpentligvis har dere politikere på tråden; Jeg er uføretrygdet og i ekteskap. BARE 5 dager etter vielsen mottar jeg et nytt pensjonsbrev fra Nav. Jeg blir trukket i trygd fordi jeg er gift. Hvor er likestillingen??? Jeg synes det er hårreisende at jeg må BETALE til Staten for å få være gift. Jeg synes det er hårreisende at Staten tar fra oss som allerede har lite!

Jeg føler meg umyndiggjort av staten.... Skal du ha full trygd så må du holde deg ugift... At det går an! Jeg føler meg samtidig straffet fordi jeg inngikk ekteskap. Det jeg blir trukket i trygd grunnet ekteskap kan jeg og ønsker jeg å betegne som en bot.

Nå er det på tide at dere politikere begynner å rydde opp, og sørger for en jevnere likestilling. Jeg har fått nok av Norge. Folk jeg møter i utlandet sier at Norge er et så flott land og det er et flott land å bo i. Hvorfor spør jeg... Jo, Norge hjelper så mange andre land... Nå må Norge stoppe ALL økonomisk utenlandshjelp og gi tilbake til oss som faktisk bor her. Vi betaler avgifter i hue og rævva, men får overhodet IKKE noe tilbake. Det prates om at flere og flere lever under fattigdomsgrensa her i Norge. Er dere i den rød/grønne regjeringa klare over at det er DERES skyld og ikke vi som betaler inn skatter og avgifter som er årsaken til det??? Det er ikke rart at folk lever under fattigdomsgrensa i Norge når regjeringen sender alle pengene våre ut av landet.

Hva er det som skal til for at dere som styrer landet forstår det? Hva må vi norske statsborgere gjøre for å få det bedre? Det er ingenting. Desto mer vi tjener i lønn/ trygd, desto mer må vi betale i skatt til staten...

Jeg håper virkelig på et regjeringsskifte i september, og jeg håper at den nye regjeringen tør å gjøre drastiske og dramatiske endringer. Samtidig så håper jeg at formueskatten ØKES slik at det taes mer fra de rike!!! Nå må de rike slutte å sutre. Vil dere ikke betale skatt, så gi bort formuen!

  • Comments(0)//www.valso.net/#post69