Livets kronglete vei

Livets kronglete vei

Vannskade

HverdagstingPosted by Åse Valsø Sun, December 22, 2013 21:26:01
Nå er det jaggu lenge siden jeg har vært her inne. Årsaken til det er at vi har hatt vannskade og måtte en måneds tid flytte ut.
Vi har nå bodd hjemme de siste to mnd, men det har ikke vært tid til å blogge, det har heller ikke vært tid til å gjøre så mye håndarbeide, men noe har det blitt.

Nå har vi endelig fått kjøkkenet omtrent ferdig, det er bare fuging av fliser og et par tre lister som mangler å komme opp. Det skal bli utrolig deilig å få alt i orden.
I kveld skal stuen få komme i orden, den skal vaskes, møbleres og kanskje pyntes (blir sikkert pynting i morgen).

Den siste tiden har vært tung. Ingrid ble for en liten stund siden operert i hodet. Svulsten hadde vokst litt og lå og trykket og gav henne kraftig hodepine. Etter operasjonen så var hun i noenlunde form, men de siste par ukene har vært utrolig dårlig. Denne uken la hun seg inn på sykehuset og har fått øket en av medisinene. I går var hun endelig i noenlunde form igjen og klarte å sitte oppe og å spise mat. I dag dro hun hjem fra sykehuset. Håper at det at hun fikk reise hjem hjelper henne med formen.
Det er slitsomt å være Ingrid for tiden. Hun ser ingenting etter operasjonen. Skjønner veldig godt at det er slitsomt å ikke kunne se noe. Det er vel en medvirkende årsak til at hun blir fort sliten og at formen ikke er helt på topp.

I år som i fjor så var VikaMelodika med på DDE`s julekonserter i Olavshallen. Jeg er meget stolt og ikke minst rørt av Rebekka og Veronika. Tårene trillet når de kom på scenen i går. Det er stort for barna å få delta og det er ekstra stort for dirigent og foreldrene til kormedlemmene å få høre at Bjarne Brøndbo presiserer at de er det beste koret som har vært med. smiley

Men, nå skal jeg straks spise ribbe, rødkål, potet, gulrot og rosenkål.

Ha en fin kveld alle sammen.

  • Comments(0)//www.valso.net/#post86