Livets kronglete vei

Livets kronglete vei

Lørdag

HverdagstingPosted by Åse Valsø Sun, July 10, 2011 00:48:43
Hei hei godtfolk.

I dag har det vært en skikkelig "lat-dag". Eneste jeg har gjort er å vaske klær og lage middag...

De siste dagene har vært et helvete. Mye smerter og lite søvn. Først natt til i dag fikk jeg ordentlig med søvn. Jaggu på tide.

Har tenkt å komme meg på trening igjen til uka... Men, programmet på 3T er jo snudd på hodet, så hvis jeg skal få vært med på det jeg ønsker så må jeg utvide abonemntet mitt... Men, først så må jeg ha bil da slik at jeg kommer meg til Rosten og Byåsen uten å måtte ta buss...

Asbjørn har nå startet i ny jobb. Nå sitter han og kjører buss til og fra Værnes. Tror nok at han liker denne jobben, mer fritid... Nå har han hatt fri siden fredag kl 11 og skal ikke på før tirsdag kl 14....

Han har den siste tiden jobbet en del med Smarten for å få den EU- godkjent. Ble litt mer enn forventet for å få det gjennomført. Er kanskje like greit slik at man slipper å ha ting halvveis gjort.

I morgen skal jeg få tatt bilder av sitteunderlagene som jeg har strikket og tovet. Har ikke orket og tatt frem den posen.
Sitter og strikker gevinster til Ingrid til neste års Selbumartnad. Har sendt mail til diverse garnforhandlere i dag og tigget om garn. Håper på massiv og positiv tilbakemelding.

Tenkte å lage noen 3D- kort også som hun kan ha som trøstegevinster. Har så utrolig masse av det som jeg ikke har gjort noe med.

Fikk for en tid tilbake masse restegarn av Eva. Planen er å brodere masse kjøkkensaker som Ingrid skal ha til gevinster. Jeg har masse broderistoff til overs som jeg har tenkt å få brukt opp.
Bilder kommer etterhvert som jeg lager ting smiley

Håper jeg kommer meg til Gran Canaria til høsten. Har virkelig behov for å komme meg bort litt...

Håper dere som leser bloggen får en fortsatt fin helg.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.